Computer gids

Terug naar Computer startpagina

Start  »  Gids  »  C  »  Computer  »  Computer Reparatie

Computer Reparatie gids

Computer gids
Internet security

1. A&A Service Den Haag
Computer reparatie en installatie voor bedrijven en particulieren, ook aan huis. Netwerken, data recovery, maatwerk software, internet software en cursussen.

http://www.aenaservice.nl/

2. Ags-systems
Wij doen er alles aan om uw reparatie zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren. In 90% van de gevallen, kunnen wij deze uit voeren zonder dataverlies.

http://www.ags-systems.nl/service-reparatie

3. Doremi Computers Venray
Doremi computers Venray, simpel over computers. Verkoop computers, hardware en software. Ook voor computer advies en computer reparatie.

http://www.doremipc.nl/

4. Eolus, betaalbare reparatie
Voor computer reparatie in rotterdam, den haag, utrecht, haarlem, leiden, delft of Rijswijk. Onze computer service bestaat uit reparatie, les, onderhoud en advies aan huis. Eolus richt zich op particulieren en het kleinbedrijf.

http://www.eolus.net/pcdenhaagdelftrotterdam/computermaken.html

5. HADO Systems
HADO systems de betaalbare webshop in Hoofddorp, met nog ouderwetse service Wanneer u informatie wilt hebben over: Computerreparaties, Aanleg Draadloze netwerken, Computerhulp & Product Highlights.

http://www.hadosystems.nl/

6. Microfix
Microfix is een bedrijf die al bijna 20 jaar ervaring heeft in het repareren en onderhouden van printers, plotters, notebooks.

http://www.microfix.nl/

7. PC Dokter van Friesland
Pcdokter computerbedrijf voor uitstekende computerhulp aan huis, bedrijf, kantoor in Leeuwarden, Franeker, Dokkum, Bolsward, Wolvega, Heereveen. Wij helpen u snel probleem op te lossen. Geregistreerd Microsoft partner, in bezit van diverse certificeringen

http://www.compucor-pcdokter.nl/

8. Snelle pc service
Problemen met u PC of laptop? Snelle Pc Service helpt u met uw computer problemen thuis en op het werk. Ook doen wij dit voor kleine bedrijven en eenmanszaken.

http://www.snellepcservice.nl/